Længe nok har jeg bondepige været tekst

Længe nok har jeg bondepige været – Gamle Danske Sange

Gamle Danske Sange: Længe nok har jeg bondepige været

Tekst: Kristen Karstensen, 1850. Melodi: Gammel dans. Længe nok har jeg bondepige været, siddet på tærskel og spundet på min tén. Længe nok har hun, …

Gamle Danske Sange: Længe nok har jeg bondepige været

Længe nok har jeg Bondepige været | LiederNet

Længe nok har jeg bondepige været | Længe nok har jeg Bondepige været | LiederNet

Længe nok har jeg Bondepige været, Siddet paa Tærskel og spundet paa min Ten; Længe nok har hun, tyske Frøken, blæret Sig i mit Sæde, og jeg gnavet Ben.

Texts and Translations to Lieder and other classical vocal works in more than a hundred languages

Længe nok har jeg bondepige været – Kristeligt Dagblad

19. jul. 2001 — Bliver vi ikke fattigere derved? Længe nok har jeg bondepige været,. siddet på tærskel og spundet på min ten;. længe nok har hun, tyske frøken, …

Længe nok har jeg bondepige været

Længe nok har jeg bondepige været. Tekst: K. Karstensen. Melodi: folkemelodi. Sats: Bjarne Martin. Læn ge nok. har jeg læn ge nok. har hun, bon – de.

Lokalhistorie: Længe nok har jeg bondepige været

Lokalhistorie: Længe nok har jeg bondepige været | ugeavisen.dk

12. nov. 2018 — Kristen Karstensen (1809-1882) var først sognepræst i Dybbøl og siden provst i Broager. Han blev også kendt i det vestfynske, …

Kristen Karstensen (1809-1882) var først sognepræst i Dybbøl og siden provst i Broager. Han blev også kendt i det vestfynske, hvilket er grunden til, at jeg skriver om ham. Karstensen var levende optaget af, at der var et godt forhold mellem tysksindede og dansksindede i Sønderjylland, hvorfra han s..

Kristen Karstensen: »Det danske Sprog i Sønderjylland«

Det danske Sprog i Sønderjylland. Længe nok har jeg Bondepige været,. Siddet paa Tærskel og spundet paa min Teen;. Længe nok har hun, tydske Frøken, blæret.

Kalliope er en database indeholdende ældre dansk lyrik samt biografiske oplysninger om danske digtere. Målet er intet mindre end at samle hele den ældre danske lyrik, men indtil videre indeholder Kalliope et forhåbentligt repræsentativt, og stadigt voksende, udvalg af den danske digtning.

ABC vise – Folkets Hus Spillefolk

Melodi: Den toppede høne Tekst: Kristen Karstensen 1850. Længe nok har jeg bondepige været, siddet på tærskel og spundet på min tén. Længe nok har hun, …

Længe Nok Har Jeg Bondepige Været – Spotify

Listen to Længe Nok Har Jeg Bondepige Været on Spotify. Benni Andersen, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Ole Molin, Bjarne Rostvold · Song · 2017.

Malkepigernes forening – Fest ABC

Malkepigernes forening

Gl. folkemelodi – Tekst Ukendt Mel.; længe nok har jeg bondepige været. Den er altid god i en munter forsamling. Malkepigerne har dannet en forening,.

Keywords: længe nok har jeg bondepige været tekst