Pant app

Pant-app giver dig pengene digitalt – Dansk Retursystem

Dansk Retursystem har udviklet en ny Pant-app til udbetaling af pant

Dansk Retursystem lancerer app’en ‘Pant’, som gør, at du får pengene digitalt overført til din konto uanset, hvilken bank eller kort du har. Og du kan …

En ny Pant-app skal gøre det lettere at pante i fremtiden. Fremover skal man ikke bruge sit betalingskort, når man skal pante.

Pant – Apps i Google Play

Pant appen giver dig mulighed for at benytte Dansk Retursystems pantstationer. Du får: – Pantpengene direkte til din konto.

Pantpenge direkte på din konto

Pant i App Store

Pant appen giver dig mulighed for at benytte Dansk Retursystems pantstationer. Du får: Pantpengene direkte til din konto.

Datatilsynet undersøger pant-app

11. jul. 2022 — Datatilsynet har indledt en sag af egen drift mod Dansk Retursystem for at afklare, om appen “Pant” til smartphones lever op til reglerne i …

Datatilsynet har indledt en sag af egen drift mod Dansk Retursystem for at afklare, om appen Pant til smartphones lever op til reglerne i GDPR.

Pant-app giver dig pengene digitalt | Dansk Retursystem

10. maj 2022 — Dansk Retursystem lancerer app’en ‘Pant’, som gør, at du får pengene digitalt overført til din konto uanset, hvilken bank eller kort du har. Og …

Én app til pant på mobilen og ikke mere rod med bonner og betalingskort. Dansk Retursystem har udviklet en ny Pant-app til udbetaling af pant på landets pantstationer. På den måde slipper man helt for at have et betalingskort med, når man skal pante, og det er blevet lettere selv at bestemme, hvilken konto, pant-pengene skal ind på, hvis man panter for andre eller vil donere til velgørenhed.

Din grønne belønnings platform

I Graitor får du digital pant for returnering og sortering af emballager. Den digitale pant veksles til treats i app’en.

I Graitor får du digital pant for returnering og sortering af emballager. Den digitale pant veksles til treats i app’en.

Sådan bruger du Pant-app på pantstationen – YouTube

11. maj 2022 — Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer. … Afleverer du din pant på en af …

Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon” – MereMobil.dk

Graitor er en ny smart pantapp der giver treats for pant

12. sep. 2021 — Du får dine pantkroner, som du plejer, men app’en giver dig også en digital pant for alle dåser og flasker, med og uden pant.

Du kender det helt sikkert. Har du, vennerne eller familien været ved grænsen så er det store dilemma; hvad gør man med alle dåserne.

Keywords: pant app